21 Best Mid Fade haircuts (2021 Guide) (2024)

september 20, 2020 admin

de mid fade haircuts zijn wereldwijd steeds populairder geworden. Ook bekend als een medium fade, de mannen mid fade begint halverwege de zijkanten en terug, wat resulteert in een vervaagd kapsel dat is een balans tussen de lage en hoge fade. Omdat de mid taper fade biedt een meer geleidelijke vermenging van het haar, het is perfect voor mannen die willen moderne maar professionele bezuinigingen en stijlen.,

Plus, jongens kunnen de mid fade combineren met verschillende soorten fades om de mid bald fade, mid fade undercut, of mid zero fade te creëren. Vergeet niet dat je je medium fade kapsel altijd kunt aanpassen door je kapper te vragen om verschillende clipper nummers te gebruiken om te bepalen hoe snel je de zijkanten vervaagt en hoe kort je het haar knipt. Terwijl een taper zeer kort haar in de buurt van de haarlijn zal verlaten, zal een huid vervagen uw zijkanten, rug en nek in uw huid mengen.,

of u nu de mid fade wilt koppelen met kort, medium of lang haar bovenop, er zijn vele manieren om dit kapsel voor mannen te stylen. Met talloze coole mannen kapsels om uit te kiezen, hier zijn voorbeelden van de beste mid fade kapsels!

21 Best Mid Fade haircuts (2021 Guide) (1)

beste mid Fade Haircuts

de mid fade is veelzijdig, stijlvol en gemakkelijk te verkrijgen. Deze verbleekte snit kan worden gecombineerd met korte kapsels zoals de crew cut, buzz cut, Franse gewas, of fringe voor een geweldige textuur finish.,

21 Best Mid Fade haircuts (2021 Guide) (2)

Op dezelfde manier kunnen jongens het mid fade kapsel laten toevoegen aan een middellange of lange kapsel zoals de quiff, pompadour, slick back, faux hawk of comb over.

21 Best Mid Fade haircuts (2021 Guide) (3)

verder werken mid fade haircuts goed met alle haartypes, inclusief dik, dun, golvend en krullend haar. Jongens met dikker haar moet zeker knippen hun rug en zijkanten kort met een mid kale fade om het contrast dat nodig is om de ogen te concentreren op de styling op de top te creëren.,

21 Best Mid Fade haircuts (2021 Guide) (4)

uiteindelijk past de mid fade cut perfect bij de beste korte zijden, lange top kapsels. Bekijk deze geweldige medium fades voor inspiratie voor je volgende kapper kapsel!

Mid Taper Fade

21 Best Mid Fade haircuts (2021 Guide) (5)

de mid taper fade haircut is een van de meest tijdloze, clean-cut stijlen voor mannen., In tegenstelling tot de lage fade, die te veel haar aan de zijkanten kan verlaten, of de hoge fade, die te veel hoofdhuid kan blootstellen, de mid taper is geweldig voor casual en formele situaties, vooral werkende professionals. Hierboven afgebeeld, vindt u een frisse medium taper fade met een line-up en dikke geborstelde rug haar.

Men ‘S Medium Fade

21 Best Mid Fade haircuts (2021 Guide) (6)

Als u moeite hebt met het kiezen van de high vs low fade, dan is de Men ‘ s medium fade haircut misschien de juiste keuze voor u. Hier zie je een kaal medium vervagen met een vorm omhoog.,

het korte tot middellange haar bovenop wordt vervolgens aan één kant geborsteld om de perfecte kam te creëren. Terwijl een medium Fade kam over blijft een stijlvolle look, dit kapsel is ook veelzijdig genoeg om een aantal andere medium fade, lange top kapsels stijl.

Mid Bald Fade

21 Best Mid Fade haircuts (2021 Guide) (7)

uw kapper vertellen dat u een mid bald fade wilt betekent dat u uw zijkanten helemaal tot op de huid wilt scheren. De bald fade is een hoog contrast, edgy kapsel dat ziet er goed uit met veel van de top mannen kapsels.,

jongens kunnen bijvoorbeeld vragen om een kale fade met 3 bovenop om een hoge en strakke fade, buzz cut of Franse crop te krijgen. Evenzo, kunt u uw haar langer te laten om een quiff stijl, kam over, glad terug, of spiked look.

Mid Fade + Long Top

21 Best Mid Fade haircuts (2021 Guide) (8)

deze mid fade met lang haar bovenop is het exacte voorbeeld dat we hierboven beschreven. Sinds middellange en lange kapsels zijn trending, het koppelen van een mid fade of zelfs de huid vervagen aan de zijkanten met langer haar op de top zal u toelaten om een aantal koele kapsels stijl., Dit vervaagde knippen, vorm, en dikke getextureerde spiky haar is modern en modieus.

Mid Fade + Short Hair

21 Best Mid Fade haircuts (2021 Guide) (9)

de beste fades kunnen worden toegevoegd aan elke kapsel of lengte van het haar. Deze mid fade met kort haar biedt een schone taper met een dikke, getextureerde kapsel. Deze korte pompadour is opgeborsteld en op de rug trendy en verfijnd. Terwijl de korte kanten, lange top trend blijft domineren, jongens hebben altijd de mogelijkheid van korte kapsels. Een mid fade met kort haar bovenop zal nooit uit-of-stijl gaan.,

Mid Top Fade

21 Best Mid Fade haircuts (2021 Guide) (10)

deze Mid top fade haircut ziet er geweldig uit vanuit elke hoek. Met een vlekkeloze vervaging van de zijkanten en rug, een zoete rand omhoog, en dikke geborstelde rug haar op de top, Dit stijlvolle mannen kapsel is een kapper favoriet voor een goede reden. De glanzende finish is zeker het resultaat van een hoogwaardige pomade die volume zal verbeteren en zal niet verzwaren haar.

Mid Low Fade

21 Best Mid Fade haircuts (2021 Guide) (11)

de mid low fade is een populair kapsel voor mannen., Gestyled met een harde deel kam over, line-up, en zijden gesneden de huid, mid low fade kapsels zijn flexibel genoeg om alle heetste kapsels tegemoet. Plus, de razor fade voegt een frisse touch.

Mid Fade Undercut

21 Best Mid Fade haircuts (2021 Guide) (12)

de mid fade undercut is een coole combinatie van de twee beste manieren om het haar van een man aan de zij-en achterkant te knippen. Deze medium Fade undercut is extreem kort getrimd met lang haar bovenop., Dit kapsel trekt je haar naar voren om een franje aan de voorkant te maken, met een aantal van de pony ‘ s die van de zijkant van het voorhoofd vallen. Voor mannen die experimenteren met verschillende sneden en stijlen, is deze look een poging waard. Immers, vrouwen houden van jongens met modieus haar.

Mid Fade Comb over

21 Best Mid Fade haircuts (2021 Guide) (13)

deze mid fade comb over biedt een stijlvolle update voor het retro kapsel. Deze kam over kapsel beschikt over een hard deel en geveegd terug front voor een gestructureerde afwerking. Voor een elegante, slimme stijl, check out de kam over fade en side part kapsels.,

Mid Fade Hairstyle

21 Best Mid Fade haircuts (2021 Guide) (14)

De medium fade kan u voorzien van tal van sexy kapsels. Fade kapsels werken goed met alle soorten stijlen, met inbegrip van deze korte quiff. De mid level fade aan de zijkanten geeft u ook de mogelijkheid om een hard deel toe te voegen. Uiteindelijk trekken de korte taps toelopende zijkanten de aandacht op de chique styling aan de bovenkant.

Mid Skin Fade

21 Best Mid Fade haircuts (2021 Guide) (15)

deze mid skin fade kan als rebels en hot worden beschouwd in combinatie met een lijnontwerp en tatoeage., Om de bad boy look te voltooien, is de faux hawk fade natuurlijk gestyled voor maximaal volume en flow.

Mid Zero Fade

21 Best Mid Fade haircuts (2021 Guide) (16)

zoals de naam al doet vermoeden, resulteert de mid zero fade in geschoren zijden. Ook bekend als een scheermes fade, dit soort kapsels zijn geweldig in het blootleggen van verborgen nek en gezicht tatoeages. En vanaf de achterkant ziet dit geborstelde achterkapsel er nog beter uit met een geschoren deel aan de ene kant.,

Mid Fade Pompadour

21 Best Mid Fade haircuts (2021 Guide) (17)

deze mid fade pompadour is een mix van zijgedeelte en pomp. Met een hard deel geschoren in het haar, de klassieke pomp is getransformeerd in de moderne versie. Vanwege zijn veelzijdigheid, raden wij de pompadour fade aan voor elke man die het kan trekken.

Mid Level Fade

21 Best Mid Fade haircuts (2021 Guide) (18)

korte haircuts zien er het beste uit met nog kortere zijden. Een kale fade kan contrast creëren, zelfs als er weinig haar op de top., Deze Franse crop met stekelige franje en dikke baard levert een robuuste afgewerkte look.

Curly Hair Top + Mid Fade

21 Best Mid Fade haircuts (2021 Guide) (19)

terwijl golvend en krullend haar op de top moeilijk te stylen en moeilijk te beheren kan zijn, zijn er nog steeds veel grote krullende kapsels voor mannen. Met diepe golven en een paar korte krullen, borstelen je haar naar voren met een mid huid vervagen aan de zijkanten resultaten is deze zeer aantrekkelijke stijl. Gecombineerd met een goed verzorgde, volle baard en je hebt een geweldige look voor je professionele en persoonlijke leven.,

0 1 Fade + Quiff

21 Best Mid Fade haircuts (2021 Guide) (20)

het uitzoeken van de verschillende surpluspercentages kan lastig zijn. Het is belangrijk om te onthouden dat wanneer je je kapper vraagt om een mid fade, je gewoon aangeeft waar aan de zijkanten en achterkant je wilt dat het fading proces begint. Daarna, jongens kunnen kiezen voor een nummer 0, 1, 2, 3, of 4 fade om te beslissen hoe kort de cut zal gaan.

Mid Drop Fade

21 Best Mid Fade haircuts (2021 Guide) (21)

de drop fade is een geweldige manier om dingen interessant te houden aan de zijkanten en achterkant., De mid drop fade begint in het midden van het hoofd, maar in plaats van te blijven niveau helemaal rond, de fade daalt als het gaat naar de achterkant. Wat begint in de buurt van de tempels kan eindigen dichter bij je hals in de rug.

6K-aandelen

Geef een reactie

21 Best Mid Fade haircuts (2021 Guide) (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Carmelo Roob

Last Updated:

Views: 6417

Rating: 4.4 / 5 (65 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Carmelo Roob

Birthday: 1995-01-09

Address: Apt. 915 481 Sipes Cliff, New Gonzalobury, CO 80176

Phone: +6773780339780

Job: Sales Executive

Hobby: Gaming, Jogging, Rugby, Video gaming, Handball, Ice skating, Web surfing

Introduction: My name is Carmelo Roob, I am a modern, handsome, delightful, comfortable, attractive, vast, good person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.